AWT kroz brojke

AWT je vodeći distributer robe široke potrošnje pokrivajući tržišta Hrvatske, Srbije, Bugarske, Makedonije i Slovenije.

zemalja Zemlje
prodajnih timova Prodajni timovi
distributivnih centara Distributnivni centri
prodavača Prodavači
dostavnih mjesta Dostavna mjesta
unapređivača prodaje Unapređivači prodaje

Mnogi brandovi koje distribuiramo su vodeći u svojim kategorijama: od čokolade i tjestenine sve do sredstava za čišćenje i toaletnog papira.

Pokrivamo sve segmente tržišta -  internacionalne i nacionalne lance kao i nezavisne trgovine diljem zemlje. Imamo specijalizirane prodajne timove za benzinske postaje i HoReCa kanal, a naše proizvode možete pronaći i u na kioscima, ljekarnama, lukama, frizerskim salonima, samoposlužnim aparatima.

 

Brinemo da svaki proizvod u pravo vrijeme i na pravom mjestu pronađe svog kupca

AWT Hrvatska

PRODAJA

Prodajni timovi sastavljeni su od 200+ prodavača i 250+ unapređivača, koji svaki dan na terenu osiguravaju da se proizvodi naših partnera nađu na policama.

LOGISTIKA

Naša logistika dnevno obradi preko 2.400 paleta u više od 35.000 kvadrata skladišnog prostora i dostavi robu na preko 6.000 lokacija kroz godinu.

MARKETING

Marketinški tim brine o brandovima naših partnera te osigurava konkurentne i atraktivne ponude za trgovce i krajnje potrošače.

IT PODRŠKA

Kako bi naše usluge bile na visokoj razini, koristimo suvremenu tehnologiju popraćenu programima za prodaju i praćenje robe, optimiziranje ruta i izvještavanje.

FINANCIRANJE

Dugogodišnje iskustvo našeg financijskog tima omogućava i usluge financiranja i podrške kao i 100% preuzimanje rizika naplate.

 

Naši prodajni timovi pokrivaju sva prodajna mjesta - od velikih trgovačkih lanaca do malih trgovina iz susjedstva.

Karijere

Uspjeh AWT Internationala očituje se na znanju naših zaposlenika, njihovoj organizaciji, predanosti i timskom radu.

Od naših budućih zaposlenika očekujemo profesionalnost, produktivnost, odgovornost i motiviranost za rad i daljnje razvijanje znanja i vještina. Ukoliko želite biti dio našeg tima prijavite se na jedan od aktualnih natječaja:

Komercijalist (m/ž) (Zadar) 

Administrator servisa kupaca

Vozač dostavnog vozila (m/ž)

Skladišni radnik (m/ž)

Unapređivač prodaje

ili nam pošaljite otvorenu molbu na e-mail adresu: info@awt.hr s naznakom - Otvorena molba za posao

Prijave za posao

Partneri

Naši partneri su proizvođači vodećih brandova, plasiramo njihove proizvode i kontinuirano razvijamo njihovu ponudu na tržištu.

 

Naše kvalitete prepoznali su mnogi proizvođači s jedne strane, ali i trgovački lanci s druge. S ponosom se možemo pohvaliti dugogodišnjim partnerstvima s njima.

Poveznice

AWT posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj. Za izbor države kliknite na pojedine slike. Posjetite naš web shop ili Instagram Kliknime.hr i Naturel Facebook stranicu.